full screen background image
Keresés
2020 február 17 - hétfő
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Iván-völgyi túra: hamarosan kaphatók a jegyek

Iván-völgyi túra: hamarosan kaphatók a jegyek

2016.02.09. Március elsejétől lehet megvásárolni a jegyeket az idei Iván-völgyi túrára, melyet június 17. és 18. között rendeznek meg.

A sorban következő, vagyis a 6. túra pénteki és szombati napjára egyaránt 300-300 jegyet hirdetnek meg. Ezeket kizárólag a rendezvény honlapján lehet majd lefoglalni, a helyszínen az idén sem lesz lehetőség jegyvásárlásra – mondta el a Kadarka.net érdeklődésére Korda Gabriella szervező.

Akik szeretnének részt venni a népszerű bortúrán, azok jobb, ha mielőbb lefoglalják a jegyeket. Tavaly mindössze három nappal azután elfogytak a szombati napra szóló belépők, hogy azok elérhetővé váltak, de a pénteki jegyek is csupán két hét alatt elkeltek.

Az Iván-völgyi túrán – szokás szerint – öt vendéglátó és öt vendég pincészet összesen húsz borát lehet megkóstolni. A vendéglátó pincészetek minden évben változatlanok, így idén is a Heimann Családi Birtokon, a Fekete Borpincénél, Németh János Pincészeténél, a Sebestyén Pincénél és a Tüske Pincénél kínálják a borokat. Azt, hogy az idén melyek lesznek a meghívott borászatok, később közlik a szervezők. Korda Gabriella annyit azonban elárult, hogy a vendég borászatok ebben az évben is kizárólag szekszárdi pincészetek közül kerülnek ki.

A szervező hozzátette, terveik szerint a  6. Iván-völgyi túrán újdonságokkal is szolgálnak a kulturált borfogyasztást kedvelő vendégeik részére, akiket az elképzelés szerint az idén utcazenészek, pontosabban muzsikájuk szórakoztat majd, miközben pincéről-pincére járnak.

A bortúrázókat ezúttal is ingyenes buszjárat szállítja az Iván-völgy aljához és a Csacska-szurdik tetejére. A buszok a programban résztvevő Kávé Házától (Csatári u. 22) indulnak.

További részletek a rendezvény hivatalos honlapján – kattintson!

Évről-évre visszacsábítja őket Iván-völgy
Read previous post:
Close