full screen background image
Keresés
2019 december 29 - vasárnap
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Játékos formában frissítették fel a rádióhallgatók KRESZ tudását

Játékos formában frissítették fel a rádióhallgatók KRESZ tudását

2019.03.26. Értékes nyereményekkel gazdagodtak a résztvevők a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Rádió Antritt négy hétig tartó közlekedésbiztonsági játékán.

A Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság nyereményjátékot szervezett, amelyen közreműködő és lebonyolító partnerként részt vett a szekszárdi Antritt Rádió is.

A baleset-megelőzési akciót 2019. február 25. és március 24. között bonyolították le. A Rádió Antritt hallgatóinak Tóth Csaba a reggeli adás műsorvezetője 20 napon át élő adásban és a Facebook közösségi portálon tett fel kérdéseket, melyeket a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai állítottak össze. A projekt célja az volt, hogy játékos formában frissítse fel az emberek KRESZ tudását, melyen az egy hónap alatt 4000-nél is többen vettek részt – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A játék időtartama alatt minden nap egy-egy nyertest sorsoltak ki a Rádió Antrittban. A napi győztesek meghívót kaptak a 2019. március 25-én 10 órakor megtartott fődíj sorsolásra.

Az ünnepélyes díjátadón Dr. Kovács Zoltán rendőr ezredes – a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság elnöke – húzta ki a megjelent napi nyertesek közül a fődíj, egy értékes kerékpár tulajdonosát.

A kerékpárt Holop István szekszárdi lakos nyerte, azonban a többi napi győztes sem maradt ajándék nélkül, mindannyian egy több mint tízezer forint értékű közlekedésbiztonsági eszközöket tartalmazó ajándékcsomagot kaptak.

Fotó/videó: TMRFK


baleset-megelőzés média rádió
ElőzőKét kutyát is kivégzett egy kölesdi férfi KövetkezőSzekszárdi sikerek a kecskeméti Mezei Futó Országos Bajnokságon


Read previous post:
Szekszárdi sikerek a kecskeméti Mezei Futó Országos Bajnokságon

2019.03.26....

Támogatja az óraátállítás eltörlését az EP

2019.03.26....

Close