full screen background image
Keresés
2021 június 16 - szerda
  • :
  • :

Játékos verseny Dombóváron, a rendőrség szervezésében

Játékos verseny Dombóváron, a rendőrség szervezésében

2016.12.17. Játékos módon versengtek a nyereményekért gyermekek és felnőttek a Dombóvári Rendőrkapitányság „Házhoz megyünk” vetélkedőjén.

A Dombóvári Rendőrkapitányság is csatlakozott a rendőrség „Házhoz megyünk” elnevezésű vagyonvédelmi programjához, melynek célja a lakosság vagyonbiztonságának fokozása, az állampolgárok bűnmegelőzési felvilágosítása, a vagyon elleni bűncselekmények visszaszorítása, valamint az állampolgárok önvédelmi készségeinek fejlesztése.

A program keretein belül hirdették meg a „Vagyonvédelem gyermekszemmel” elnevezésű rajzpályázatot általános iskolás gyermekek részére, valamint a „Vagyonvédelmi Ki Mit Tud” versenyt a felnőtt korosztály számára – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rajzpályázatra 41 alkotás érkezett a helyi és az illetékességi területen lévő általános iskolákból, míg a felnőttek közül 14-en válaszolták meg helyesen a vagyonvédelemmel kapcsolatos kérdéseket.

„Vagyonvédelem gyermekszemmel” alsó tagozatos kategória nyertesei:
3. helyezés: Molnár Kinga Fruzsina, Dalmandi Általános Iskola tanulója
2. helyezett: Farkas János, a Dalmandi Általános Iskola tanulója
1. helyezett: Orsós Marcell, a Dalmandi Általános Iskola tanulója.

Felső tagozatos kategória nyertesei:
3. helyezett: Szita Richárd, a Kaposszekcsői Általános Iskola tanulója
2. helyezett: Pónya Márton, a Kaposszekcsői Általános Iskola tanulója
1. helyezett: Kövesdi Virág, a Dombóvári Belvárosi Általános Iskola tanulója.
A rajzpályázat főnyereménye értelmében mindkét első helyezettet egy kiválasztott napon rendőrautóval viszik el az iskolába a dombóvári rendőrök.

A „Vagyonvédelmi Ki Mit Tud” verseny eredményeképp mozgásérzékelő lámpát nyolc, sarok riasztót öt,- időzítő kapcsolót pedig egy személy nyert.
Read previous post:
Close