full screen background image
Keresés
2019 december 12 - csütörtök
  • :
  • :

„Játssz a gyermekkel, szánj rá időt” – városi gyermeknapot tartottak Bátaszéken

„Játssz a gyermekkel, szánj rá időt” – városi gyermeknapot tartottak Bátaszéken

2018.05.31. A Bátaszéki Nagycsaládos Egyesület a Keresztély Gyula Városi Könyvtár segítségével, a helyi önkormányzat anyagi támogatásával az idei évben is megrendezte a Városi gyereknapot.

A rendezvény mottója „Játssz a gyermekkel, szánj rá időt”. A rendezvényen semmilyen pénzköltési lehetőség nincsen. Az egyesület zsíros kenyérrel és süteménnyel várja az ide érkező gyermekeket és szülőket. A gyermekek népi fajátszón próbálhatták ki ügyességüket, volt közlekedési verseny az Old Boys motoros baráti társaság jóvoltából, a tűzoltóknál bátorságpróbán lehetett részt venni. Kézműveskedés és kvízjátékok is színesítették a programot.

Azért a táncot is becsempészték a délutánba, Sági Ildikó és a zumbások adtak egy kis betekintést, interaktív táncórát a gyerekeknek. A pécsi Ebtanoda kutyás bemutatója tette érdekessé a délután programját. A Bátaszékért Marketing NKft. munkatársai és vezetője Csötönyi László a jó hangulatról gondoskodott. A játékban való részvételért lufi és édesség volt az ajándék. Ezen a napon került sor a versmondó verseny résztvevőinek díjazására, amit a könyvtár dolgozói készítettek és adtak át.

Forrás/fotó: bataszek.hu
Read previous post:
Close