full screen background image
Keresés
2021 június 14 - hétfő
  • :
  • :

Javulnak a közlekedés feltételei a megyében

Javulnak a közlekedés feltételei a megyében

2016.11.17. Komfortosabbá és biztonságosabbá vált a Hőgyészt Dombóvárral összekötő út, mely a Komplex Útfelújítási Programnak köszönhetően újult meg.

Becze Szabolcs, a megyei közút vezetője, Müller János, Kurd polgármestere és a kivitelező cég ügyvezetője, Kiszli László vágta át a nemzetiszínű szalagot csütörtök reggel, a falu felújított hídjánál.

A 6532-es út Csibrákot és Kurdot összekötő útszakasza, valamint a község végéig tartó szakasz komplex – azaz a kapcsolódó műtárgyak, buszmegállók, vízelvezető rendszer teljes körű – felújítására került sor, összesen 3,7 kilométer hosszan – tájékoztatott Becze Szabolcs igazgató. Fontos, hogy a kurdi Kapos híd is teljesen megújult – tette hozzá.

Becze Szabolcs kijelentette: a megye országgyűlési képviselőinek (Hirt Ferenc, Horváth István, Potápi Árpád) érdeme, hogy összesen 4,8 milliárd összegű forrás jutott Tolna megyének a Komplex Útfelújítási Programban.

Fotó: Ótós Réka

Müller János polgármester a település lakóinak nevében mondott köszönetet az útfelújításért. Örömét fejezte ki, hogy a 2011-ben elkészült tervek megvalósultak, hiszen a környék egyik legrosszabb minőségű útszakasza vált biztonságossá, a lakosok legnagyobb megelégedésére.

A Komplex Útfelújítási Program Tolna megyei részleteiről itt olvashat bővebben – kattintson!

A vezető képen: Becze Szabolcs,  Müller János és Kiszli László. Fotó: Ótós Réka

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat.
Read previous post:
Close