full screen background image
Keresés
2018 december 10 - hétfő
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Jelentős forgalomkorlátozások lesznek Szekszárdon

Jelentős forgalomkorlátozások lesznek Szekszárdon

2017.05.09. Jelentős forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek Szekszárd északi és déli városrészében – hívta fel a figyelmet az önkormányzat.

2018hirdetés

Cserélik a 6-os számú és az 56-os számú főút találkozásánál lévő körforgalom kopórétegét, így az említett szakaszon jelentős forgalmi torlódással kell számolni. A munkálatok idején kézi forgalomirányítás mellett haladhat a körforgalom mind négy ágán, azonban május 10-én szerda reggel 8 órától 13 óráig teljes út lezárás lesz érvényben az 56-os számú főút (a körforgalomtól Szekszárd irányába – a szerk.) első kilométerén. Ebben az időszakban a Szekszárdra be- és kivezető négysávos útra terelik majd a forgalmat.

Az önkormányzat felhívja minden közlekedő figyelmét, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében, aki teheti az palánki Sió-híd felé kerüljön, elkerülve így a 6-os és az 56-os út találkozásánál lévő körforgalmat.

Május 12-én pénteken a déli városrészben a Csatárnál található körforgalom burkolat cseréjét kezdi meg a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az említett helyen szintén nagy torlódásra, több km-es sorral kell számolniuk az arra közlekedőknek, ugyanis ezen az útszakaszon nincs terelő útvonal. Az önkormányzat kéri, aki teheti, használja a fő úttal párhuzamos mellékutcákat.

A képen a déli körforgalom. Fotó: Kadarka.net


ElőzőMegdőlt a hidegrekord szerdán KövetkezőKözel 1,8 milliárd forint pályázati forráshoz jutott Bonyhád


Read previous post:
Közel 1,8 milliárd forint pályázati forráshoz jutott Bonyhád

2017.05.09....

Hatalmas szerencséje volt egy kocsi vezetőjének és utasának Bonyhádon

2017.05.09....

Close