full screen background image
Keresés
2018 december 17 - hétfő
  • :
  • :

Kokain, MDMA, amfetamin – előzetesbe került a bonyhádi férfi

Kokain, MDMA, amfetamin – előzetesbe került a bonyhádi férfi

2016.07.15. Többszörösen meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát az a kábítószer, amit még tavasszal foglaltak le Bonyhádon – állapította meg az elkészült szakértői vélemény.

2018hirdetés

Mint azt megírtuk, a nyomozók március 7-én egy lakóházban tartott házkutatás alkalmával bukkantak a kábítószergyanús növényi származékra, valamint egyéb – akkor még – ismeretlen anyagokra, melyek súlya összesen mintegy fél kilót tett ki. A kábítószergyanús anyagokat további vizsgálat céljából szakértőknek adták át. A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai előállítottak egy 27 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi szabadlábon maradhatott.

Az azóta elkészült szakértői vélemény megállapította, hogy a lefoglalt anyagok között kannabisz, amfetamin, kokain és MDMA (az extasy hatóanyaga) is volt. A férfi még az eljárás ideje alatt is kapott különféle csomagokat, melyeket a rendőrség szintén lefoglalt – tájékoztatta a Kadarka.net-et Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A lefoglalt kábítószer mennyisége többszörösen meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát.

Az eljárás során a rendőrök azt is megállapították, hogy a gyanúsított nem csak saját használatra tartott kábítószert, hanem másnak is adott a drogból.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai a 27 éves férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett, valamint csekély mennyiségű kábítószer kínálásával, vagy átadásával elkövetett kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésével gyanúsítják. A gyanúsítottat őrizetbe vették, majd a bíróság az ügyészség indítványára elrendelte az előzetes letartóztatását.

Fotó/videó: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
Read previous post:
Close