full screen background image
Keresés
2020 augusztus 7 - péntek
  • :
  • :

Jogtalanul vágatta ki a fákat

Jogtalanul vágatta ki a fákat

2020.02.19. A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 56 éves férfival szemben folytattak jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy kétyi férfi tett feljelentést 2019 őszén a Bonyhádi Rendőrkapitányságon, mert a Murga mellett levő erdőterületéről ismeretlen személy – elmondása szerint – 100 méter hosszan kivágta és ellopta a fát – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Az eljárás során kiderült, hogy az érintett területet és a mellette levő földet egy 56 éves murgai férfi művelte a sértett megbízásából, aki a tulajdonos engedélye nélkül vágatta ki a fát, mert a földet nem tudta megfelelően művelni. A kivágott – mintegy 8,13 m3 – fát az 56 éves férfi tudtával egy teveli lakos házához szállították, melyet végül a rendőrök le is foglaltak.

A murgai lakost gyanúsítottként hallgatták ki jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A bonyhádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close