full screen background image
Keresés
2022 január 21 - péntek
  • :
  • :

Jelentős mennyiségű drogot találtak egy simontornyai férfinél

Jelentős mennyiségű drogot találtak egy simontornyai férfinél

2016.10.14. Őrizetbe vettek egy 30 éves simontornyai férfit, akinél kábítószert találtak hétfőn.

A férfi Simontornya közelében közlekedett autóval, amikor a rendőrök délután háromnegyed ötkor őt és a kocsiban ülőket intézkedés alá vonták. Az igazoltatás során a járművezető férfi ruházatából kábítószergyanús anyagok kerültek elő.

A rendőrök előállították a férfit, majd lakásán házkutatást tartottak, ahol további bűnjeleket foglaltak le. A drogokat szakértői vizsgálatra küldték. A vizeletmintából az is kiderült, hogy a férfi fogyasztott az anyagokból – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Azt azonban nem közölték, hogy milyen és mennyi drogot találtak, sem azt, hogy a férfi milyen kábítószert fogyasztott. Azt viszont közölték, hogy jelentős mennyiségű kábítószert találtak.

A tamási rendőrök a simontornyai férfit gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsítottat, aki beismerő vallomást tett, a rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close