full screen background image
Keresés
2021 július 24 - szombat
  • :
  • :

Kadarka.net – kirakatban Szekszárd

Kadarka.net – kirakatban Szekszárd

Köszöntjük látogatóinkat a Kadarka.net – Szekszárdi Információs Portálon. Kérjük „teszteljék” velünk az oldalt és szolgáltatásait, ha pedig idejük engedi tiszteljék meg szerkesztőségünket visszajelzésükkel! Szívesen fogadjuk észrevételeiket, kritikáikat, annak reményében, hogy olyan oldalt üzemeltethetünk, amely valós igényeket elégít ki.

Akik már most csatlakoznak hozzánk a május elejéig tartó felfutási időszakban, azok tapasztalni fogják, hogy rendszeresen bővülő tartalmakkal és szolgáltatásokkal jelentkezünk!

Küldetésünk az informálás

Olyan portált álmodtunk meg, melynek felületén a legtöbb Szekszárdon elérhető lehetőségről, szolgáltatásról tájékoztathatjuk látogatóinkat.

Úgy gondoljuk, hogy a városban és környékén sok színes, érdekes program, illetve lehetőség vár a helybeliekre, környékbeliekre és a távolabbról érkezőkre egyaránt. Hisszük, hogy Szekszárdon mindenki rátalálhat a saját érdeklődésének megfelelő elfoglaltságra.
Ám, korábban nem volt egy olyan rendszeresen frissülő tartalmat kínáló portál, ahol ezeket az információkat könnyen el lehet érni.

Ezen változtatni fogunk!

Hasznos funkciók egy helyen
A Kadarka.net olyan összetételű tartalmat kínál, amit korábban egyetlen helyi, vagy környékbeli oldal sem. Portálunkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy a helybeliek és a város iránt érdeklődők igényeit is kielégítse.

Szűrőink segítségével bárki rátalálhat a számára megfelelő vendéglátóhelyre, vagy programra. Keresőink használatával pedig a közérdekű információk, helyi szolgáltatók, vállalkozók és cégek felkutatása válik egyszerűbbé.

Legyen szó a városban található programokról, a vendéglátás bármely területéről, vagy a közélettel, szekszárdi borral és kultúrával kapcsolatos aktualitásokról célunk; hogy ezen információkat összegyűjtsük és látogatóink figyelmébe ajánljuk.

Azt szeretnénk, ha mindenkihez eljutna az őt érdeklő, érintő esemény híre. Nem miután megtörtént, hanem még időben, hogy részt is vehessen rajta. Éppen ezért a lehető legtöbb, a helyi közéletben aktívan tevékenykedő szervezetet, szereplőt szeretnénk látókörünkbe, munkánkba bevonni.

Az oldalt úgy alakítottuk ki, hogy a legnagyobb kereső találati listájában előkelő helyet foglaljon el. Ehhez persze szükséges némi idő és további munka. Ám jó eséllyel indulunk majd az első helyért vívott versenyben. A portál felülete mobiltelefonra, tabletre stb. optimalizált, hogy ne csak számítógép előtt ülve, de akár a városban sétálva is használható legyen.

Az oldal nincs kész, és reményeink szerint soha nem is lesz. Terveink szerint ugyanis tartalmát, szolgáltatásait és funkcióit folyamatosan fejlesztjük!

A májusig tartó felfutási – és szervezési – időszakot követően a portál cikkeit igyekezetünknek megfelelően újabb rovattal, rovatokkal bővítjük. Azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbb, szekszárdi borászokkal és borokkal kapcsolatos információt megoszthassuk látogatóinkkal. Rengeteg tervünk van a jövőre nézve, hogy élővé és látogatottá, igazi virtuális korzóvá tegyük a Kadarka.net – Szekszárdi Információs Portált. A tervekkel kapcsolatos részletekről hamarosan bővebben is szót ejtünk.

Addig is írják meg véleményüket az info.kadarkanet@gmail.com e-mail címre!

2015.03.27
Read previous post:
Close