full screen background image
Keresés
2021 június 23 - szerda
  • :
  • :

Kamerák buktattak le két magyarkeszi férfit

Kamerák buktattak le két magyarkeszi férfit

2017.01.22. Vádemelést javasol a rendőrség két férfi ellen, akik kivették a pénzt egy megtalált pénztárcából Nagyszokolyon.

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást indított jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két nagyszokolyi férfi ellen. Az eljárás azt követően indult, hogy egy helyi nő feljelentést tett a rendőrségen, mert 2016. november 17-én délelőtt a nagyszokolyi önkormányzat előtti téren zsebéből kiesett pénztárcáját valaki megtalálta és ellopta – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a közelben működő kamerafelvételek alapján egy 22 éves és egy 36 éves magyarkeszi férfit hallgattak ki gyanúsítottként jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozás eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a két férfi a talált pénztárcából a készpénzt kivette, majd az üres pénztárcát a közeli boltban az eladónak átadta.

A Tamási Rendőrkapitányság a nyomozást lezárta, az ügy iratait az illetékes járási ügyészségnek a napokban vádemelési javaslattal átadta.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close