full screen background image
Keresés
2021 június 14 - hétfő
  • :
  • :

Kávé mellett kaphattak tanácsokat a rendőrségtől Bonyhádon

Kávé mellett kaphattak tanácsokat a rendőrségtől Bonyhádon

2019.05.01. Az érdeklődők egy finom kávé mellett kaphattak bűnmegelőzési tanácsokat Bonyhádon.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a Rendőrség közösen indított prevenciós programot Police Coffee néven, mely során a lakosok egy kávé elfogyasztása közben kötetlenül beszélgethetnek a bűnmegelőzési szakemberekkel a biztonságérzetüket leginkább befolyásoló helyzetekről, eseményekről. A rendőrség prevenciós munkatársai egy speciálisan kialakított kisbusszal, a mobil bűnmegelőzési centrummal kitelepülve várják az érdeklődőket, akik részére bűnmegelőzési tanácsokkal szolgálnak egy közösen elfogyasztott kávé mellett – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendezvénysorozat 2019-ben is folytatódik, melynek idei évi első Tolna megyei állomása 2019. április 26-án Bonyhádon volt. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei a délelőtt folyamán a Gyere-k-épbe elnevezésű rendezvényen a gyermekvédelmi gondozásban résztvevő diákoknak, szüleiknek és gondozóiknak mutatták be a Police Coffe kisbuszát, valamint számos vagyonvédelmi eszközt, melyek használatával megóvhatóak értékeink. A déli órákban áttelepültek a Bonyhádon megrendezett megyei Rendőrnapra, ahol a Házhoz megyünk programról tájékoztatták a megjelenteket. Az érdeklődőknek a Bikesafe kerékpár regisztrációs program keretében lehetőségük volt a kétkerekűek adatainak központi nyilvántartásba vételére is.

A Police Coffee az idei évben még visszatér Tolnába. Június első napján a Közlekedik a család megyei döntőjén, Szekszárdon, majd a hét többi napján a megye valamennyi városában, végül június 9-én az Őcsényben megrendezésre kerülő IV. Pünkösdi Égi Túra és Közlekedésbiztonsági Napon, találkozhatnak az érdeklődők a Bűnmegelőzési Centrum kisbuszával.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close