full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

Kecskére káposztát – vagyonőr lopott egy szekszárdi áruházból

Kecskére káposztát – vagyonőr lopott egy szekszárdi áruházból

2020.04.22. A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak egy 38 éves férfival szemben – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Egy szekszárdi áruház képviseletében tettek feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki az egyik közösségi portálon eladásra hirdetett olyan bontatlan, gyári csomagolású használati tárgyakat, amelyek az üzlet raktárkészletéből hiányoztak. Az eset kapcsán a Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak.

Az adatgyűjtést követően pár napon belül kiderült, hogy az áruházból 2020. február 19-ét megelőző időszakban egy ott dolgozó vagyonőr lopta el a szerszámokat és a használati tárgyakat.

Az eltűnt értékek nagy részét a 38 éves férfi otthonában tartott kutatás során lefoglalták a rendőrök. A tolvajt lopás vétség elkövetésével gyanúsították meg a nyomozók, aki elismerte, hogy munkahelyéről több hónap alatt vitte haza az értékeket azért, hogy azokat később eladja.

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close