full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

Kéményseprés – Tolna megyével bővült a katasztrófavédelem ellátási körzete

Kéményseprés – Tolna megyével bővült a katasztrófavédelem ellátási körzete

2016.10.09. Tolna megye teljes területén, minden településén a katasztrófavédelem végzi októbertől a kéményseprőipari közfeladat ellátását a lakosság körében. Részükre az ellátás, a sormunka ütemezett első két időpontjában ingyenes. A kémény ellenőrzés és tisztítás tervezett idejéről két héttel annak elvégzése előtt írásbeli értesítést küldenek.

A katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve országosan, az egységes kiszolgálás érdekében központi ügyfélszolgálati rendszerben tájékoztatja és segíti az ügyfeleket. Az ügyfélszolgálat munkatársaival többféleképpen is kapcsolatba léphet. Általános tájékoztatásért látogasson el a www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu weboldalra. Ha kérdése van, töltse ki és küldje el az Ügyfélszolgálat menü, Ügyintézés pontjában található online űrlapot. Amennyiben sürgős segítségre van szüksége, hívja telefonon, vagy közvetlenül számítógépéről, internetes kapcsolaton keresztül a 1818-as ingyenesen hívható központi telefonszám 9.1-es menüpontját.

Az ellátás zavartalansága érdekében a központ munkáját a Megyei Ellátási Csoportok támogatják, amelyek elsődleges feladata az ellátási területhez kapcsolódó sormunka és a soron kívüli kéményseprőipari feladatok munkaszervezése. Itt ügyintézésre is lehetőség van, kizárólag személyesen.

A Tolna Megyei Ellátási Csoport címe: 7100 Szekszárd, Páskum u. 5. Az ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: hétfő: 8-20, kedd-péntek: 8-14 óra. Írásbeli megkeresést a kemenysepro.ugyfelszolgalat@katved.gov.hu címre, vagy postai úton a 1903 Budapest, Pf. 314. címre küldve kezdeményezhet.

A gazdálkodó szervezetek továbbra is megrendelés útján, díjfizetés ellenében vehetik igénybe a kéményseprőipari ellátást a megyében működő területileg illetékes piaci szolgáltatótól. A szolgáltatók nyilvántartása a BM OKF honlapján érhető el: katasztrofavedelem.hu/index2.php?pageid=tuzmegelozes_kemenysepro_lista.

Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Read previous post:
Close