full screen background image
Keresés
2019 december 29 - vasárnap
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Kendertermesztőkre csaptak le a tolnai zsaruk Pest megyében

Kendertermesztőkre csaptak le a tolnai zsaruk Pest megyében

2017.06.26. Kendertermesztőkre csaptak le a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság segítségével Kiskunlacházán.

Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályán Cs. István 62 éves kiskunlacházi lakos és öt társa ellen.

A Pest megyei nyomozók és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai június 22-én a délelőtti órákban jelentek meg Kiskunlacházán, a 62 éves férfi családi házánál. Az ingatlanban a rendőrök 200 tő kannabiszt találtak, melyeket lefoglaltak. A növényeket, azok hatóanyag-tartalmát és piaci értékét az eljárás során kirendelt szakérő vizsgálja.

A 62 éves férfin gyanúsítotton kívül a nyomozók a házban öt budapesti férfit fogtak el. Cs. Istvánt, valamint B. István 50 éves, B. Tibor 27 éves, Sz. István 22 éves, B. Róbert 23 éves és B. Gábor 47 éves soroksári lakosokat előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, mivel a rendelkezésre álló adatok szerint 2017. június 22-ét megelőző időszakban a 62 éves férfi házában kábítószert termesztettek.

Mindannyiukat őrizetbe vették, az illetékes bíróság pedig 2017. június 23-án elrendelte az előzetes letartóztatásukat.

Fotó: PMRFK


Kiskunlacháza
ElőzőHoltan találtak rá a Szőlőhegyen eltűnt idős férfira KövetkezőTeljesen lezárták a 6-os utat az úttestre dőlt fák miatt


Read previous post:
Teljesen lezárták a 6-os utat az úttestre dőlt fák miatt

2017.06.26....

Elemzők: továbbra is kétszámjegyű béremelkedés lehet az idén

2017.06.26....

Close