full screen background image
Keresés
2018 december 13 - csütörtök
  • :
  • :

Keresik „Az Év Tolna Megyei Civil Szervezetét”

Keresik „Az Év Tolna Megyei Civil Szervezetét”

2015.12.08. A Tolna Megyei Önkormányzat közgyűlése idén is pályázatot hirdet „Az Év Tolna Megyei Civil Szervezete” és a Bazsonyi Arany Mecénás díj elnyerésére.

2018hirdetés

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése, elismerve a civil szféra megyénk közéletében betöltött szerepét, ismét pályázatot hirdet „Az Év Tolna Megyei Civil Szervezete”és a „Bazsonyi Arany Mecénás díj” elismerő címek elnyerésére.

A pályázaton azok a Tolna megyei civil szervezetek vehetnek részt, amelyeket a bíróság nyilvántartásba vett. Közalapítványok nem nyújthatnak be pályázatot. A pályázat benyújtásának határideje 2016. január 13., szerda. A pályázatokat a közgyűlés elnöke által felkért bizottság bírálja el. Az ünnepélyes eredményhirdetést várhatóan 2016. február 1-jén, hétfőn tartják.

A pályázaton elnyerhető „Az Év Tolna Megyei Civil Szervezete” cím és 100 ezer forint összegű támogatás, valamint a civil szervezetek pályázatban megjelölt javaslata alapján a „Bazsonyi Arany Mecénás díj”.

bazyonyi

A pályázatnak az alábbiakat feltétlenül tartalmaznia kell

1. A szervezetre vonatkozó adatokat (szervezet neve, postacíme, telefonszáma, e-mail címe, vezetőjének neve, elérhetősége, kapcsolattartó személy neve, címe, telefonszáma, e-mail címe)
2. A szervezet tevékenységének rövid bemutatása.
3. A szervezet 2015. évi tevékenységének bemutatása, különös tekintettel annak működési területén végzett, a településen lakók érdekeit szolgáló tevékenységére.
4. Javaslat – rövid indoklással – a „Bazsonyi Arany Mecénás díj” címre.
5. A pályázó szervezet nyilvántartásba vételéről szóló bírósági végzés másolata.
6. Amennyiben rendelkezik a tevékenységet alátámasztó fényképekkel, újságcikkekkel, úgy azokat is mellékelni kell.

A pályázat 1-4. pontjait pályázati adatlapon kell kitölteni. Az 5. és 6. ponthoz szükséges dokumentumokat az adatlap mellékleteként kell beküldeni.

A pályázatot zárt borítékban, postán vagy személyesen lehet benyújtani a következő címre: Tolna Megyei Önkormányzat, 7100 Szekszárd, Szent István tér 11-13. Levelezési cím: 7101 Szekszárd, Pf.: 82.

A borítékra írják rá: „Az Év Tolna Megyei Civil Szervezete” pályázat.

Az előző évek díjazottjait itt találja (.doc) – kattintson!

A felső képen a „Az Év Tolna Megyei Civil Szervezetének” járó emlékplakett, az alsón a Bazsonyi Arany Mecénás Díj.

Tolna Megyei Önkormányzat
Read previous post:
Close