full screen background image
Keresés
2021 január 21 - csütörtök
  • :
  • :

Keresik az „Év Tolna Megyei Civil Szervezetét”!

Keresik az „Év Tolna Megyei Civil Szervezetét”!

2019.12.18. Ismét lehetőség nyílik arra, hogy pályázat útján valamely Tolna megyei civil szervezet elnyerje a Tolna Megyei Önkormányzat kitüntető címét. Az „Év Tolna Megyei Civil Szervezete” cím mellett a „Bazsonyi Arany Mecénás” díjra is lehet javaslatot tenni.

A Tolna Megyei Önkormányzat, elismerve a civil szféra megyénk közéletében betöltött kiemelkedő szerepét, illetve a civilek támogatását, minden évben “Az Év Tolna Megyei Civil Szervezete” és a “Bazsonyi Arny Mecénás díjak”-kal köszöni meg e tevékenységet.

Javasolni lehet azon Tolna megyei civil szervezeteket, amelyeket a bíróság nyilvántartásba vett. Nem javasolhatók a közalapítványok. A javaslatot 2020. január 17-ig, zárt borítékban, postán vagy személyesen lehet benyújtani a következő címre: Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal (7100 Szekszárd, Szent István tér 11-13.)

A borítékra írják rá:

– „Az Év Tolna Megyei Civil Szervezete díj”

– „Bazsonyi Arny Mecénás díj”

Az ünnepélyes eredményhirdetésre várhatóan 2020. február 3-án kerül sor.

A pályázattal kapcsolatos részletekről Ótós Réka kommunikációs és civil referensnél érdeklődhet, a Tolna Megyei Önkormányzati Hivatalnál (Szekszárd, Szent István tér 11-13) az I. em., 136-os számú irodában. Telefon: (74) 505 617.

További információ és a benyújtáshoz szükséges adatlapok – kattintson!

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat. Fotó: Ótós Réka