full screen background image
Keresés
2021 július 23 - péntek
  • :
  • :

Késsel fenyegetőzött, a kocsma vendégei fegyverezték le

Késsel fenyegetőzött, a kocsma vendégei fegyverezték le

2019.08.08. A dunaföldvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy bölcskei férfival szemben folytattak felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy bölcskei kocsma pultos tett feljelentést a rendőrségen egy 36 éves helyi férfival szemben, aki 2018. december 29-én a késő esti órákban egy konyhakéssel fenyegette meg őt egy korábbi sérelem miatt. A férfit a vendéglátóegységben tartózkodó vendégek fegyverezték le, ők vették el az elkövetőtől a konyhakést is.

Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányság Dunaföldvári Rendőrőrsén indítottak büntetőeljárást – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A 36 éves elkövetőt felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, aki a cselekmény elkövetését elismerte. A férfi tettét azzal magyarázta, hogy nagyon ittas volt, amikor a késsel fenyegetőzött.

A dunaföldvári rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratok megküldték az illetékes ügyészségnek.

Illusztráció: 24.hu
Read previous post:
Close