full screen background image
Keresés
2022 január 17 - hétfő
  • :
  • :

Két autós is ittasan okozott balesetet

Két autós is ittasan okozott balesetet

2020.10.20. Két baleset okozója is ittasan vezette járművét a hétvégén Tolna megyében. Az egyik autós ráadásul eltiltás hatálya alatt közlekedett.

Egy 40 éves helyi férfi közlekedett személygépkocsival szombaton az esti órákban Gyulajon, amikor autója jobb oldalával nekiütközött az úttest szélén parkoló kocsi bal oldalának. Ezután a sofőr adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. Nem sokkal később előállították a járművezetőt, akinél az alkoholteszteres vizsgálat pozitív értéket mutatott. Az intézkedés során kiderült az is, hogy a sofőr halmozta a szabályszegéseket, mert – a baleset okozásán és az ittas járművezetésen túl – nem rendelkezik vezető engedéllyel, és a nyáron a dombóvári rendőrök már eltiltották a járművezetéstől, így eltiltás hatálya alatt is közlekedett. A 40 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették az általa elkövetett szabályszegések elkövetése miatt.

A hétvégén Pakson is történt egy anyagi káros baleset, amikor a sofőr a parkolóból való kiállás közben hajtott neki az előtte álló autónak. A járművezetőről kiderült, hogy ittas lehetett, amikor nekiment a másik kocsinak. A 43 éves férfit a paksi rendőrök az alkoholteszteres ellenőrzés után további mintavételre előállították, és vele szemben ittas járművezetés vétség miatt büntető-, míg a baleset okozásáért szabálysértési eljárást indítottak.
Read previous post:
Close