full screen background image
Keresés
2021 január 20 - szerda
  • :
  • :

Két házból is lopott egy döbröközi férfi Lengyelen

Két házból is lopott egy döbröközi férfi Lengyelen

2017.09.06. Vádemelést javasolnak egy döbröközi férfi ellen, aki két háztól is lopott Lengyelen.

Egy lengyeli férfi tett bejelentést a rendőrségen, mert egy ismeretlen 2017. január 20-án az éjszakai órákban a lakóházához tartozó garázsból gázpalackot és kulcsokat lopott el. Egy nő is bejelentést tett Lengyelről, mert az ő házánál is tolvaj járt azon az éjszakán. Az elkövető a házhoz tartozó melléképületből pálinkát, élelmiszert, gázpalackot és egy dézsát lopott el.

A bonyhádi rendőrök az ügyeket egyesítették, majd a nyomozás eredményeként 2017. augusztusában azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható 19 éves döbröközi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A gyanúsított, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztály munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.

A vagyon elleni bűncselekmények megelőzhetők, ha a az állampolgárok gondoskodnak értékeik biztonságáról. Éjszaka a lakásuk, lakóházuk kapuját, bejárati ajtaját zárják be! Használjanak vagyonvédelmi technikai eszközöket, riasztót, mozgásérzékelőt! Ezek megléte már önmagában is elriaszthatja az alkalmi tolvajokat.
A rendőrség minden törvény által biztosított eszközt igénybe vesz a bűncselekmények megelőzése, megakadályozása érdekében, de fontos, hogy mindenki tegyen saját biztonsága érdekében, így elkerülhető, hogy áldozattá váljanak.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close