full screen background image
Keresés
2021 január 22 - péntek
  • :
  • :

Két kutyát is kivégzett egy kölesdi férfi

Két kutyát is kivégzett egy kölesdi férfi

2019.03.26. Előállítottak egy helyi férfit, miután két kutya tetemére bukkantak a Sió partján, Kölesden.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást két rendbeli állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. március 24-én az esti órákban, hogy egy helyi férfi a Sió kölesdi szakaszán két elpusztult kutya tetemét találta az előző napon. A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai nagy erőkkel az elkövető felkutatására intézkedtek, melynek során a helyi körzeti megbízott és az állampolgárok együttműködésével rövid időn belül megállapították az elkövető személyazonosságát.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyt – egy helyi férfit – hétfőn a kora délutáni órákban előállítottak, és gyanúsítottként hallgattak ki, aki elszámoltatása során elismerte az állatkínzást. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Meg nem erősített információnk szerint mindkét eb nyakára kötél volt kötve, a kötelek másik végére pedig tégla, vagy kő nehezéket erősítettek.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close