full screen background image
Keresés
2022 január 15 - szombat
  • :
  • :

Két óvoda öt vizesblokkja újult meg Szekszárdon

Két óvoda öt vizesblokkja újult meg Szekszárdon

2017.02.28. Saját költségvetésből újított fel az önkormányzat öt vizesblokkot a Gyermeklánc Óvoda Perczel utcai és Szent-Györgyi Albert utcai tagintézményében.

A két óvoda öt vizesblokkjában mintegy 12 millió forintos ráfordítással nemcsak a burkolatokat cserélték le, de a szerelvényeket is újakra cserélték. A munkaterület 2016. december 12-én adták át, a műszaki átadás-átvételt február 3-án történt meg. Mint azt Ács Rezső, Szekszárd polgármestere hétfő délután a Perczel utcai óvodában megtartott sajtótájékoztatón elmondta, a munkát a szekszárdi T-Build Kft. végezte el kiváló minőségben, jóval a kitűzött határidő előtt. Ezzel az óvoda két tagintézményébe járó mintegy 280 gyermek mindennapi körülményei javultak nagyban – tette hozzá.

A képen (balról) Ács Rezső polgármester, Hollendusné Bíró Anett intézményvezető és Tamás István, a T-Build Kft. ügyvezető igazgatója.

Az önkormányzat számára fontos, hogy méltó körülményeket teremtsenek a város óvódásai számára. Ennek szellemében indult útjára az óvodafejlesztési program 2014-ben – tájékoztatott Ács Rezső. Mint mondta, a megkezdett munkát szeretnék folytatni. Ennek részeként a Gyermeklánc Óvoda harmadik, szőlőhegyi tagintézményénél a Területi Operatív Program (TOP) keretében egy teljesen új épületet fognak emelni. Az önkormányzat célja, hogy a kisgyermekes szülők  a lakhelyükhöz közel találjanak olyan óvodát, amely bárhol Magyarországon, vagy Európában megállná a helyét – fogalmazott a polgármester.

Hollendusné Bíró Anett intézményvezető arról szólt, hogy időszerű volt a vizesblokkok felújítása. Hozzátette, a szülők és a gyermekek is nagy türelemmel fogadták a felújítást, melynek ideje alatt is zökkenőmentesen tudták folytatni megszokott tevékenységüket.

Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close