full screen background image
Keresés
2019 november 27 - szerda
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Két tűzesethez és három műszaki mentéshez vonultak

Két tűzesethez és három műszaki mentéshez vonultak

2019.11.25. Két tűzesethez és három műszaki mentéshez vonultak megyénk tűzoltói a hétvége folyamán.

Tűzesetek:

Villanyóra szekrény égett egy hőgyészi családi háznál szombat reggel. A tüzet a tulajdonos egy porral oltó segítségével eloltotta, a szekszárdi hivatásos tűzoltók utómunkálatokat végeztek. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, személyi sérülés nem történt.

Lakóépülettel összeépített fatárolóban keletkezett tűz Györén vasárnap délután. A lángokat a ház tulajdonosa elfojtotta a tűzoltók kiérkezéséig, a bonyhádi őrs tűzoltói a még izzó részeket oltották el. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat káreseti helyszíni szemlét végzett. Személyi sérülés nem történt.

Műszaki mentések:

Két személyautó ütközött Dombóváron az Árpád és a Pannónia utca kereszteződésében péntek délután. A járművekben összesen hárman utaztak, mindannyian ki tudtak szállni az autókból, személyi sérülés nem történt. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítást végeztek.

Személyi sérülés nélküli baleset történt Fadd közelében szombat hajnalban. Az árokba borult jármű műszaki mentéséhez a tolnai önkormányzati, szekszárdi hivatásos és faddi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították, majd a kerekeire állították az autót.

Árokba borult személyautó mentéséhez riasztották a bátaszéki önkormányzati tűzoltókat vasárnap délután. A jármű még vasárnap délelőtt szenvedett balesetet, melynek során személyi sérülés nem történt, fa villanyoszlop sérült a baleset miatt.

Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Read previous post:
Close