full screen background image
Keresés
2018 december 10 - hétfő
  • :
  • :

Kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a főkapitány

Kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a főkapitány

2016.04.18. Kétszázezer forint díjat ajánlott fel dr. Soczó László Tolna megyei rendőr-főkapitány annak, aki segít megtalálni azt az ismeretlent, aki személygépkocsikat rongált meg Bonyhádon.

2018hirdetés

Az ismeretlen összesen egymillió forint kárt okozott azzal, hogy tizennégy közterületen parkoló személygépkocsi karosszériáját karcolta meg 2016. február 17. és 2016. március 11. között Bonyhádon – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság az ügyben rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

A felajánlott nyomravezetői díjat az veheti fel, aki a képen látható, a rongálások elkövetésével gyanúsítható férfivel kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető személye azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. Az eljáró hatóság szükség esetén a tanú védelmével kapcsolatosan is intézkedik. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés érvénytelen.

Aki a bűncselekménnyel, vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, esetleg felismeri a képen látható személyt, jelentkezzen a Bonyhádi Rendőrkapitányságon (7150. Bonyhád, Kossuth Lajos utca 1-3.), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.
Read previous post:
Close