full screen background image
Keresés
2021 június 21 - hétfő
  • :
  • :

Kétszázzal száguldozott egy autós

Kétszázzal száguldozott egy autós

2020.11.17. Néhány óra alatt 59 járművezetővel szemben intézkedtek vasárnap a Tolna megyei rendőrök gyorshajtás miatt. A legkirívóbb szabályszegést az az autós követte el, aki a megengedett sebesség több mint duplájával közlekedett.

A megye útjain 2020. november 16-ig 247 személyi sérüléses közlekedési baleset történt, melyek közül 105 azért következett be, mert a járművezető a megengedett sebességnél gyorsabban hajtott – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Tolna megye balesetek szempontjából kockázatosnak tűnő útvonalai közül 2020. november 15-én, ezúttal a 6-os, a 61-es és a 65-os főúton szerveztek fokozott rendőri jelenléttel járó ellenőrzést a rendőrök. Az egyenruhások 2020. november 15-én délelőtt elsősorban azokat a közlekedőket figyelték, akik nem tartották be a sebességhatárokat. Az egyenruhások néhány óra alatt 59 gyorshajtóval szemben intézkedtek.

A legkirívóbb szabályszegést az a két autós követte el, akik közül az egyik a megengedett 90 km/h-s sebesség helyett 201 km/h-val közlekedett, míg a másik járművezető lakott területen 104 km/h-val haladt, amikor a felvételek készültek róluk.

A további komoly sérüléssel és esetlegesen a tragédiával végződő balesetek megelőzése, valamint a közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében a jövőben is számíthatnak nagyobb létszámú rendőri jelenlétre Tolna megye útjain.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close