full screen background image
Keresés
2020 szeptember 15 - kedd
  • :
  • :

Kétszer is bíróság elé állítást javasoltak a tamási rendőrök

Kétszer is bíróság elé állítást javasoltak a tamási rendőrök

2016.08.06. Két ügyben is bíróság elé állítást javasolnak a tamási rendőrök – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy helyi nő tett feljelentést a rendőrségen, miután július 6-án az éjszakai órákban egy tamási kávézó teraszán a táskájából valaki ellopta a mobiltelefonját, valamint készpénzét. A nő ismerősei tetten értek egy 20 éves pári fiatalembert, amint a mosdóban nézegette az ellopott telefont. A férfi a nő ismerőseinek felszólítására a telefont és a készpénzt is önként visszaadta.

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A pári férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Hasonló ügyben tett feljelentést egy igari férfi is, aki július 24-én a reggeli órákban az ozorai Sió-hídon elveszített két mobiltelefont, amiket egy ismeretlen megtalált és ellopott. A rendőrök a nyomozás eredményeként egy ozorai házban még aznap lefoglalták a két készüléket, melyeket átadták a tulajdonosnak. Az ügy kapcsán egy 50 éves ozorai férfit gyanúsítottként hallgattak ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi beismerte a lopást.

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai mindkét ügyben befejezték a nyomozást, az iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek a napokban átadták.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close