full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Kétszer is ittas vezetésen értek bő egy óra alatt egy zombai férfit

Kétszer is ittas vezetésen értek bő egy óra alatt egy zombai férfit

2018.03.10. Vádemelést javasol a rendőrség egy zombai férfi ellen, akit bő egy órán belül kétszer is azon kaptak, hogy ittasan közlekedett az általa vezetett teherautót.

Egy tehergépkocsi közlekedett 2017. augusztus 31-én 10 óra 10 perckor a 6-os számú főút 135-ös kilométerszelvényénél, amikor a rendőrök ellenőrzés alá vonták. Az igazoltatás során az egyenruhások alkoholtesztert alkalmaztak az 54 éves férfival szemben, ami pozitív értéket mutatott. A rendőrök a férfit a Szekszárdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a hiteles légalkoholmérő alátámasztotta, hogy a sofőr alkoholos befolyásoltság alatt vezette a járművet.

Nem sokkal később, 11 óra 22 perckor a járőrök a 6-os számú főúton ismét ellenőrzés alá vonták a férfit, majd az alkoholteszter eredménye alapján újból előállították, valamint elvették a vezetői engedélyét.

A zombai férfit gyanúsítottként hallgatták ki ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close