full screen background image
Keresés
2021 március 6 - szombat
  • :
  • :

Kétszer kapták el ittas vezetéssel, jogosítvány nélkül egy hét alatt

Kétszer kapták el ittas vezetéssel, jogosítvány nélkül egy hét alatt

2020.05.05. Egy 36 éves tolnai férfi múlt hét kedden ittasan okozott anyagi káros balesetet, vasárnap pedig élettársa autóját vitte el valószínűleg engedély nélkül, a szonda akkor is pozitív értéket mutatott. Ráadásul a sofőr sosem rendelkezett vezetői engedéllyel.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2020. április 28-án történt egy anyagi káros baleset a 6-os számú főúton, Fadd térségében. Egy kisteherautó vezetője hátulról nekiütközött egy előtte forgalmi okból lassító másik gépkocsinak. A helyszíni intézkedés során kiderült, hogy a férfi ittas volt, amikor a balesetet okozta. Ellene a Szekszárdi Rendőrkapitányságon ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, és az elkövetett szabálysértések miatt is feljelentették – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezt követően, 2020. május 3-án az esti órákban, a kedden ittasan balesetet okozó 36 éves tolnai lakost a 6234-es – Tengelic-Szőlőhegy – bekötőúton igazoltatták. A férfinél alkoholteszteres ellenőrzést is végeztek, mely ismét pozitív értéket mutatott. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfinak nincsen vezetői engedélye, és az általa vezetett kocsit is feltehetően tulajdonosának engedélye nélkül vezette. A paksi rendőrök a 36 éves sofőrrel szemben ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, az általa elkövetett szabálysértések miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close