full screen background image
Keresés
2020 október 22 - csütörtök
  • :
  • :

Ketten sérültek meg Tolna megye útjain

Ketten sérültek meg Tolna megye útjain

2018.11.27. Két sérüléssel járó baleset történt az elmúlt 24 órában Tolna megye útjain – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Egy helyi nő közlekedett hétfő délután az általa vezetett Suzuki személygépkocsival Szekszárdon, amikor a Rákóczi utca és a Tolnai utca kereszteződésében balra kívánt kanyarodni, azonban nem adott elsőbbséget a Rákóczi utcán szabályosan közlekedő tehergépkocsinak. A balesetben a Suzuki vezetője az elsődleges adatok alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

Dombóváron a Bajcsy-Zsilinszky és a Vörösmarty utca kereszteződésében is közlekedési baleset történt hétfőn, az esti órákban. A baleset során egy segédmotoros kerékpár forgalmi okból megállt, a mögötte érkező autó pedig hátulról nekiütközött. Az ütközés következtében a segédmotoros kerékpár vezetője elesett, és az elsődleges adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság arra figyelmeztet: a megváltozott időjárási- és látási viszonyok között még a szokásosnál is óvatosabban kell közlekedni.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close