full screen background image
Keresés
2021 július 24 - szombat
  • :
  • :

Ketten súlyosan megsérültek

Ketten súlyosan megsérültek

2020.10.12. Tolna megyében az elmúlt hétvégén három sérüléssel járó és tíz anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Súlyos sérülést szenvedett az az elektromos kerékpárral közlekedő férfi, aki 2020. október 9-én a délutáni órákban Dombóváron az egyik útkereszteződésben nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő személygépkocsinak és összeütköztek. Az intézkedés során felmerült a gyanúja, hogy a férfi ittas volt.

Egy 37 éves bátaszéki férfi közlekedett kerékpárjával 2020. október 9-én 18 óra körüli időben Lajvérpusztán, amikor az előtte, vele azonos irányba közlekedő kétkerekű előzésébe kezdett. A manőver közben a férfi zsebében lévő mobiltelefon megszólalt, amihez odanyúlt, közben kormányával az előzni kívánt kerékpáros felső testének ütközött, és mindketten elestek. A balesetben a vétlen kerékpáros könnyebben sérült.

Súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Gerjenben 2020. október 9-én 18 óra 35 perckor. Egy 54 éves helyi férfi közlekedett autóbusszal, amikor az egyik autóbuszöbölben tolatás közben elütötte a jármű mögött gyalogló 63 éves nőt.

A hétvégén a megye területén a rendőrök további tíz anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A balesetek elkerüléséért a legtöbbet mi magunk tehetünk azzal, hogy a szabályokat betartva, egymásra odafigyelve veszünk részt a közlekedésben – figyelmeztetett a rendőrség.
Read previous post:
Close