full screen background image
Keresés
2022 január 26 - szerda
  • :
  • :

Ki akarta feszíteni a bankautomatát a szekszárdi férfi

Ki akarta feszíteni a bankautomatát a szekszárdi férfi

2019.10.05. A szekszárdi rendőrök a bejelentést követő két órán belül azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 51 éves helyi férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre, mert 2019. szeptember 29-én a hajnali órákban ismeretlen elkövető megjelent Szekszárdon az egyik bankfióknál, ahol az előtérben található ATM automatát kézzel kifeszítette, és kimozdította a helyéről, azonban onnan pénzt kiszedni nem tudott. Az automata megrongálásán túl az elkövető a bankfiók zárt helyiségébe is megpróbált bejutni az ajtó többszöri feszegetésével, azonban azt sem sikerült kinyitnia – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A szekszárdi rendőrök a bejelentéstől számított két órán belül azonosították az elkövetőt, egy 51 éves helyi férfit, akit elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető tettét azzal magyarázta, hogy pénzhez akart jutni, ezért feszegette az automatát, és a bankfiók belső bejárati ajtaját.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatják.
Read previous post:
Close