full screen background image
Keresés
2021 augusztus 2 - hétfő
  • :
  • :

Öt tűzesethez vonultak a tűzoltók Tolnában

Öt tűzesethez vonultak a tűzoltók Tolnában

2018.01.22. Öt tűzesethez és három műszaki mentéshez vonultak a tűzoltók az elmúlt 72 órában Tolna megyében – közölte honlapján hétfőn a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Pénteken délután Dombóváron egy irodaház szociális helységében egy számítógép szünetmentes tápegysége gyulladt ki, valamint a környezetében lévő tárgyak károsodtak. A helyszínere a dombóvári és a kaposvári hivatásos tűzoltók három gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak. A jelzett helyen lánggal égés nem volt, a kitörött ablakon keresztül füst szivárgott. Az egységek egy vízsugárral a helységben lévő tárgyakat, anyagokat visszahűtötték, a helységet szellőztető ventilátor segítségével átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Pénteken a késő esti órákban Dunaföldváron a Gyermek és Ifjúsági Sport Egyesület csónakháza teljes terjedelmében égett. A tűzesethez a solti hivatásos és a dunaföldvári önkéntes tűzoltók vonultak, akik öt vízsugárral oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős.

Szombaton Pincehelyen egy családi ház fürdőszobájában a bojler kiégett. A sárbogárdi hivatásos és a tamási önkormányzati tűzoltók vonultak a jelzsre, a kiérkezésük előtt a lakók a villamos hálózatot kiszakaszolták, szellőztettek, tüzet eloltották.

Vasárnap hajnalban Szekszárdon egy lakóház utcai előkertjében farakat égett. A tüzet a szekszárdi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el.

Vasárnap délben Dombóváron kéményből kiáramló hő miatt tetőgerenda égett. A dombóvári hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet a lakók eloltották. Az egység utómunkálatot és adatfelvételezést végzett.
Read previous post:
Close