full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Kiemelkedő színvonalon végezte tevékenységét a katasztrófavédelem Tolnában

Kiemelkedő színvonalon végezte tevékenységét a katasztrófavédelem Tolnában

2018.01.09. A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hétfőn tartotta 2017. évi második féléves személyi állománygyűlését, ahol dr. Balázs Gábor tű. ezredes megyei katasztrófavédelmi igazgató az év második felében elvégzett munkát értékelte.

Az állománygyűlésen az igazgatóság teljes személyi állománya, valamint a katasztrófavédelmi kirendeltségek vezetői és a hivatásos tűzoltó-parancsnokságok parancsnokai vettek részt.

Az igazgató kiemelte a július óta eltelt időszak gyakorlatait, rendezvényeit, beavatkozásait, kiemelkedő sporteseményeit, az újonnan létrehozott települési mentőcsoportok rendszerbe állító, valamint a Gemenc Önkéntes Mentőcsoport újraminősítő gyakorlatát. A hatósági állomány gyakorlatorientált képzésén túl kitért a különböző szakterületek által megtartott továbbképzésekre és felkészítésekre, a tűzmegelőzési bizottság tevékenységére, a szakmai és sportversenyeken elért kiváló eredményekre.

Az igazgató megköszönte az állomány munkáját, hiszen mint mondta, mindenkire szükség volt ahhoz, hogy az igazgatóság az elmúlt félév során is kiemelkedő színvonalon végezhesse tevékenységét rendeltetése, a lakosság védelme érdekében.

A képen dr. Balázs Gábor megyei katasztrófavédelmi igazgató, illetve Nagyné Borbandi Judit gazdasági igazgatóhelyettes.

Forrás/fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Read previous post:
Close