full screen background image
Keresés
2021 február 22 - hétfő
  • :
  • :

Kiemelt jelentőségű beruházást adtak át Nagymányokon

Kiemelt jelentőségű beruházást adtak át Nagymányokon

2019.12.05. A völgységi város 80 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) az iparterület lapinfrastruktúrájának és elérhetőségének fejlesztése elnevezésű projektre, melynek zárórendezvényét szerdán tartották.

A rendezvényen Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője, Orbán Attila, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének alelnöke és Karl Béla, Nagymányok Város Polgármestere köszöntötte a jelenlévőket és méltatta a település számára kiemelt jelentőségű beruházást.

A projekt a vállalkozói környezet és az üzleti infrastruktúra fejlesztése érdekében az önkormányzati tulajdonú iparterület fejlesztésére, alapinfrastruktúra kiépítésére, bővítésére, az iparterület elérhetőségét és feltárását segítő vonalas infrastruktúrák fejlesztésére fókuszált. A sikeresen megvalósított projekt hozzájárul új munkalehetőségek megteremtéséhez, valamint a foglalkoztatás növeléséhez, továbbá az önkormányzat hosszú távú céljainak teljesítéséhez: a már az iparterületen lévő és az újonnan betelepülő vállalkozások támogatásához az infrastrukturális háttér biztosításával.

A projektről bővebb információt a www.nagymanyok.hu oldalon olvashatnak.
Read previous post:
Close