full screen background image
Keresés
2019 december 30 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Kiemelten ellenőrzi a biztonsági övek használatát a rendőrség

Kiemelten ellenőrzi a biztonsági övek használatát a rendőrség

2017.09.10. Hétfőtől háromnapos akció keretében kiemelten ellenőrzi a biztonsági övek, illetve a bukósisak használatát a rendőrség – közölte a police.hu.

Mint közleményükben kiemelték: az úgynevezett passzív biztonsági eszközök használata nélkül jelentősen megnő a halálos sérülések esélye. A biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszerek használati arányának tovább növelése nélkülözhetetlen a balesetben elhunytak számának, valamint a sérülések súlyossági fokának csökkentése érdekében – tették hozzá.

A TISPOL Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján, szeptember 11. és szeptember 13. között tartják a TISPOL SEATBELT elnevezésű, európai szintű ellenőrzését. Így hétfőtől a tagállamok rendőri erői – így a magyar rendőrség is – fokozott figyelmet fordít a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszerek és a bukósisak előírásszerű használatának ellenőrzésére.

Az ellenőrzés kiterjed az illegális migráció, az embercsempészet, a kábítószerrel, valamint a lőfegyverrel kapcsolatos, illetve a vagyon elleni bűncselekmények felderítésére, megszakítására is – tették hozzá.

MTI


ElőzőA hurrikánok átmérője akár 1200 kilométer is lehet KövetkezőPotápi Árpád János: a szórványmagyarság helytállása példa mindnyájunk számára


Read previous post:
Potápi Árpád János: a szórványmagyarság helytállása példa mindnyájunk számára

2017.09.10....

Már szeptemberre megdőlt a magyar turisták tavalyi rekordja Horvátországban

2017.09.10....

Close