full screen background image
Keresés
2021 május 14 - péntek
  • :
  • :

Kiírták a Népművészet Ifjú Mestere pályázatot

Kiírták a Népművészet Ifjú Mestere pályázatot

2017.03.28. Népművészeti alkotó- és előadóművészek pályázhatnak május 2-ig a Népművészet Ifjú Mestere díjra.

A 15-35 év közötti érdeklődők hangszeres népzene, népdal, néptánc, népmese, valamint tárgyi alkotóművészeti kategóriákban pályázhatnak – közölte a Hagyományok Háza szerdán az MTI-vel.

A pályázatokat – az önéletrajzot és dolgozatot, tárgyalkotóknál a pályázatra benevezett tárgyakat is – május 2-ig kell eljuttatni a Hagyományok Háza Népművészeti Módszertani Műhelyének címére (1251 Budapest, Pf. 23.) postai úton vagy személyesen a 1011 Budapest, Fő utca 6/b címre. Mellékelni kell továbbá a pályázó adatait tartalmazó pályázati adatlapot és egy személyi adatok nyilvántartásáról szóló nyilatkozatot.

A Népművészet Ifjú Mestere díjjal az egyes népművészeti ágakban kiemelkedő alkotó- vagy előadóművészeti teljesítményt ismerik el, a kitüntetést augusztus 20-án adják át.

A Hagyományok Háza az Emberi Erőforrások Minisztériumának megbízásából, a Népművészet Ifjú Mestere díj odaítélésének előkészítése érdekében hirdeti meg a pályázatot. A pályázattal kapcsolatos további információ és pályázati adatlap a www.hagyomanyokhaza.hu oldalon található.

MTI

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close