full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

Kilenc balesetben hatan sérültek meg Tolnában

Kilenc balesetben hatan sérültek meg Tolnában

2020.04.14. Kettő sérüléses és hét további baleset történt az ünnepi hosszú hétvégén Tolna megye útjain – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Egy izsáki férfi 2020. április 11-én a délutáni órákban akart egy műszaki hibás autóval elindulni a 6-os számú főúton Paks térségében, amikor a vontatás előtt a jármű indítókulcsát nem fordította el, így a kormányzár bekapcsolt, és a kocsi kormányozhatatlanná vált, és nekigurult a szemből közlekedő Suzuki típusú személygépkocsinak. A balesetben a vétlen jármű utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben megsérült.

Egy Renault típusú személygépkocsi vezetője közlekedett 2020. április 10-én az esti órákban a 61-es főúton Dalmand térségében, amikor szabálytalanul egy teherautó előzésébe kezdett. A kocsi sofőrje későn észlelte, hogy szemből érkezik egy másik személyautó. A Renault vezetője, hogy elkerülje az ütközést jobbra kormányozta járművét, és a jobb oldali füves árokba, majd a partoldalra hajtott, és felborult. Az autóban öten utaztak, a sofőr és három utasa – közülük kettő gyermek – könnyebben, míg egy fiatalkorú fiú súlyosan megsérült.

A hosszú hétvégén további hét anyagi káros baleset történt a megye útjain.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close