full screen background image
Keresés
2021 március 5 - péntek
  • :
  • :

Rabolt miután többször megszúrták egy metszőollóval

Rabolt miután többször megszúrták egy metszőollóval

2018.05.21. Eljárás indult egy férfi ellen, aki metszőollóval szúrta meg ismerősét csütörtökön Dunaföldváron. A sértett ellen szintén eljárás indult, miután bántalmazott egy asszonyt, akinek kerékpárját is elrabolta.

Előzetes szóváltást követően verekedett össze Dunaföldváron egy 38 éves dunaegyházi és egy 24 éves dunavecsei férfi 2018. május 17-én 19 óra körül. A dulakodás közben egy metszőolló is előkerült, mellyel a 38 éves férfi több alkalommal megszúrta fiatalabb ismerősét, majd autóval elhajtott. A 24 éves fiatal is elindult a verekedés helyszínéről, és útközben bántalmazta az éppen arra kerékpározó dunaföldvári asszonyt, akit lelökött biciklijéről, és azzal eltekert – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az állampolgárok közreműködésének és a rendőrök gyors reagálásának köszönhetően mindkét férfit rövid időn belül elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, súlyos testi sértés bűntett kísérlete, valamint rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

* A kép illuszráció
Read previous post:
Close