full screen background image
Keresés
2019 november 8 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Kiskorú lányát kényszerítette szexre egy őcsényi pedofil

Kiskorú lányát kényszerítette szexre egy őcsényi pedofil

2018.08.02. Az Egyesült Királyságban fogtak el egy őcsényi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy saját kiskorú lányával létesített szexuális kapcsolatot, a gyermek akarata ellenére.

Az Egyesült Királyságban fogták el, majd 2018. augusztus elsején átadták a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának azt az európai elfogatóparancs alapján körözött 41 éves őcsényi férfit, aki a gyanú szerint 14 éves lányával a gyermek 11 éves kora óta létesített szexuális kapcsolatot a lány akarata ellenére.

A férfi a nyomozás adatai szerint a lányt hetente több alkalommal, különböző módokon kényszerítette fenyegetéssel és erőszakkal szexuális együttlétekre, valamint a gyermekét különféle megalázó élethelyzetekbe hozta, továbbá erotikus tartalmú beszélgetéseket folytatott vele telefonon, és ilyen témájú felvételek készítésére próbálta rávenni őt.

A rendőrök a férfit elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett, kiskorú veszélyeztetése bűntett, valamint gyermekpornográfia bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A férfit pénteken a Szekszárdi Járásbíróság a Szekszárdi Járási és Nyomozó Ügyészség indítványa alapján egy hónapra letartóztatásba helyezte.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close