full screen background image
Keresés
2022 január 17 - hétfő
  • :
  • :

Kissné Szalai Ilona kapta a megtisztelő címet

Kissné Szalai Ilona kapta a megtisztelő címet

2020.04.27. Kissné Szalai Ilona, a Tamási Rendőrkapitányság munkatársa érdemelte ki az Év Tolna Megyei Rendészeti Alkalmazottja megtisztelő címet – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Rendőrség Napja alkalmából az idei évben először adták át Az Év Tolna Megyei Rendészeti Alkalmazottja kitüntető címet. Az elismerést az a rendészeti alkalmazott kaphatja meg, aki kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytat és szolgálatát példaértékűen fegyelmezetten látja el. A kitüntetést a Tamási Rendőrkaptányság munkatársa, Kissné Szalai Ilona vehette át.

Kissné Szalai Ilona csaknem 33 éve dolgozik a rendőrség állományában. Pályafutását gyors- és gépíróként kezdte. 2011-től a kapitányságvezető közvetlen alárendeltségébe tartozó előadói feladatokat végzi. Több mint 30 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően munkatársainak is rendszeresen segítségére van. Munkája iránt nagyfokú elhivatottságot érez, a rábízott feladatokat pontosan, határidőre, nagy szakértelemmel teljesíti. A kapitányság által lebonyolításra kerülő rendezvények megszervezésében, végrehajtásában rendkívül nagy szerepet vállal.

A Tamási Rendőrkapitányság nyugdíjas kollégáit összefogó Tamási Nyugdíjas Rendőr Egyesület adminisztrációs munkájában, és szervezői feladatok ellátásában is rendszeresen közreműködik. Munkatársaival kapcsolata példaértékű, tisztelik a tudását, szakmai tapasztalatát és lendületét, amellyel hozzájárul a Tamási Rendőrkapitányság összetett ügyviteli munkájának kiemelkedő szinten történő értékeléséhez.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close