full screen background image
Keresés
2021 március 1 - hétfő
  • :
  • :

Koncerttel mondott köszönetet a végzős diákoknak Szekszárd

Koncerttel mondott köszönetet a végzős diákoknak Szekszárd

2018.05.02. Koncerttel kedveskedett az önkormányzat a végzős diákoknak megköszönve, hogy Szekszárdon töltötték középiskolás éveiket, egyben kifejezve annak reményét, hogy közülük minél többen a városban képzelik el jövőjüket.

Az első két alkalomtól eltérően az idén a Béla király tér helyett a Piactéren rendezte meg az önkormányzat a harmadik közös városi ballagást, melyre 8 középiskola 40 osztályának mintegy 675 diákja kapott meghívást.

Az érettségi vizsga, valamint a szakmunkás vizsga előtt megtartott, mára hagyományossá vált közös városi ballagással az önkormányzat minden szekszárdi nevében szeretne köszönetet mondani a diákoknak az itt eltöltött középiskolás évekért. Szeretnénk megköszönni azt a sok vidámságot és csibészséget, amit a hétköznapokba és ünnepnapokba hoztatok – fogalmazott a rendezvényen Ács Rezső polgármester.

Kiemelte, a diákok az elmúlt tanévek során elvégezték a munkájukat, most pedig követezik az az időszak, amikor tudásukról számot kell adniuk. Mivel a komoly vizsgák megkezdése előtt ez az utolsó olyan hét, amikor a diákok egy kicsit még lazíthatnak, ezért egy meglepetéssel, a Margaret Island koncertjével szeretnének sok sikert kívánni a nehéz vizsgákhoz – jelentette be a polgármester.

Az idén 4 éves Margarit Island adott koncertet. Fotó: Kadarka.net

Hangsúlyozta, bízik benne, hogy bárhova is veti a sors a tanulókat, Szekszárdot mindig a jó emlékezetükben őrzik majd, amihez a közös ballagás is hozzájárul majd. Zárásként azt mondta, nem elköszönni szeretne, hanem lezárni egy időszakot, és azzal egy újat megnyitni annak reményében, hogy minél több diák Szekszárdon képzeli el jövőjét.

A diákok, akiket az önkormányzat egy-egy hot-dogra és egy-egy üdítőitalra is meghívott, hatalmas tapssal fogadták Ács Rezső bejelentését és az idén négy éves Margarit Island együttest, akik jó hangulatú koncertet adtak részükre a Piactéren.

A vezetőképen: Ács Rezső a koncert előtt. Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close