full screen background image
Keresés
2019 december 28 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Korunk mételye, a drog

Korunk mételye, a drog

2019.09.27. Nagy sikert aratott a paksi középiskolások köreben a rendőrség által szervezett prevenciós előadás.

Az elmúlt hetekben, a városban több kábítószer-fogyasztóval és kereskedővel szemben indítottak büntetőeljárást a paksi rendőrök. Az egyik közösségi portálon terjedt el egy videó, melyen egy helyi férfi pszichoaktív szer hatása alatt megbotránkoztató módon viselkedik, mely komolyan megzavarta a kisvárosban élők nyugalmát.

Ennek apropóján a Paksi Rendőrkapitányság vezetője, Dr. Kuti István rendőr ezredes a középiskolás korosztály számára egy prevenciós előadást szervezett, Korunk mételye címmel. A rendezvényt csütörtökön tartották meg a paksi Csengey Dénes Kulturális Központban, melyre a városban levő középiskolák kaptak meghívást. A közel 300 diák megtöltötte a nézőteret, akiket Szabó Péter, a város polgármestere köszöntött. Ezt követőn egy, a kapitányság munkatársai által összeállított, kisfilmet nézhettek meg a diákok.

Dr. Kuti István köszöntője után pedig négy – különböző területen dolgozó – szakember, Kutas Attila katolikus plébános, dr. Kitanics Márk klinikai szakpszichológus és a szekszárdi RÉV két munkatársa, Kálóczi Andrea és Jakab Éva Klaudia különböző megvilágításból mutatta be a szerhasználat rövid- és hosszútávú hatásait a tizenéveseknek.

A diákok körében valamennyi előadás nagy sikert aratott, melyet vastapssal köszöntek meg az előadóknak.

Fotó: TMRFK


bűnmegelőzés dr. Kitanics Márk dr. Kuti István drog Jakab Éva Klaudia Kálóczi Andrea
ElőzőTöbb száz millió forint támogatás révén fejlődik Zomba KövetkezőA rendőrség munkájába is betekinthettek a diákok a Biztonság Hetén


Read previous post:
A rendőrség munkájába is betekinthettek a diákok a Biztonság Hetén

2019.09.27....

A Zalaegerszeg ellen kezdi a szezont a KSC Szekszárd

2019.09.27....

Close