full screen background image
Keresés
2021 április 17 - szombat
  • :
  • :

Köszönetet mondtak a rendőrök a Közlekedési Kultúra Napján

Köszönetet mondtak a rendőrök a Közlekedési Kultúra Napján

2020.05.11. Az idén azoknak köszönték meg a munkájukat, akik a veszélyhelyzet idején is mindent megtesznek a biztonságos közlekedésért, azért, hogy mindenki hazaérjen.

A kulturált közlekedés biztonságosabb. Ennek felismerése vezetett oda, hogy a szaktárca és társszervei a civilekkel karöltve először 2015. május 11-én kezdeményezték a Közlekedési Kultúra Napja elnevezésű rendezvény megtartását. A hazai közlekedési kultúra és biztonságos közlekedés ügye iránt elkötelezett partner-szervezetek az idén is ugyanezen a napon az ország különböző pontjain figyelemfelhívó rendezvényeket tartanak.

Minden évben május 11-én tartják a Közlekedési Kultúra Napját. A rendkívüli helyzetben a Tolna megyei rendőrök azoknak mondtak köszönetet, akik a mindennapokban sokat tesznek azért, hogy mindenki biztonságban hazajuthasson.

A Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkára, Bótáné Kiss Gabriella rendőr alezredes az autós iskolák oktatóinak, a mentősöknek, a kataszrófavédőknek, a buszosoknak, a MÁV-osoknak, a taxisoknak, a fuvarosoknak és a benzinkutasoknak adott át közlekedésbiztonsági ajándékcsomagokat. A csomagban benne volt a köszönet szimbóluma, egy piros szív is, melyet a közlekedésben résztvevők bármikor használhatnak.

Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
Read previous post:
Close