full screen background image
Keresés
2019 február 24 - vasárnap
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Kozármislenyben lép a parkettre a KSC Szekszárd

Kozármislenyben lép a parkettre a KSC Szekszárd

2019.02.22. A PINKK-Pécsi 424 vendégeként lép pályára az Atomerőmű KSC Szekszárd csapata szombaton 18 órától.

Szerdán egy végletekig kiélezett találkozón – hosszabbítás után – a WNBA sztárokkal és spanyol válogatott játékosokkal teletűzdelt Spar Citylift Girona összesítésben egyetlen ponttal legyőzte a KSC Szekszárdot, így ők kerültek az Európa-kupa legjobb négy csapata közé.

A szekszárdi klub büszke az idei nemzetközi szereplésére, hiszen a csapatnak az összes hazai pályán játszott mérkőzést sikerült megnyernie, ami csodálatos eredmény.

A KSC Szekszárd néhány nap pihenés után, február 23-án szombaton 18:00-tól a PINKK-Pécsi 424 vendégeként lép pályára. Az elmúlt évben több, mint 200-an kísérték el a csapatot Kozármislenybe, ezért a klub bízik benne, hogy idén is sok szurkoló dönt úgy, hogy támogatja a játékosokat a lelátóról.

A mérkőzés felvezetéseként a klub ismét elkészítette ELŐ/JÁTÉK című beharangozó videóját, amelyben minden fontos információ megtekinthető, amit az összecsapásról tudni kell.

Forrás: Atomerőmű KSC Szekszárd


ElőzőAz érintés érzetét adó művégtagot fejlesztettek ki svájci kutatók KövetkezőMár Szudánban jár Zoltán, a gemenci fekete gólya


Read previous post:
Már Szudánban jár Zoltán, a gemenci fekete gólya

2019.02.22....

Close