full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Közel 70 gyermek a versengett a szekszárdi kerékpáros tehetségkutatón

Közel 70 gyermek a versengett a szekszárdi kerékpáros tehetségkutatón

2019.10.16. Csodálatos időben rendezett tehetségkutató kerékpárversenyt a BringaSuli Szekszárd és a Szekszárdi Sportközpont október 12-én szombaton a Baka István Általános Iskola melletti bringapályán. A Magyar Kerékpáros Szövetség és a KOMÉTA által támogatott eseményen 4-14 éves gyermekek mutathatták meg, hogy mire képesek kétkeréken.

A várakozásoknak megfelelően nagyon sokan neveztek az ingyenes versenyre, ahol végül majdnem 70-en mérték össze tudásukat. Nemcsak Szekszárdról, hanem a környező településekről is érkeztek résztvevők, sőt még Tamásiból is érkezett egy nagyobb csapat.

A gyermekek korosztályonként különböző pályákon mérhették össze tudásukat. Az akadályok között gumi labirintus, libikóka, különböző egyensúlyi akadályok és ugratók is szerepeltek, de az ügyességen kívül a jó erőnlét és kitartás is nagyon sokat számított. A hat korosztályban a fiúk és a lányok külön lettek értékelve.

Az élményen kívül minden induló oklevéllel lett gazdagabb, a dobogós helyezettek pedig kulacsot, fényvisszaverő karpántot, biciklis villogót és természetesen fényesen csillogó érmet vihettek haza.

Eredmények és képgaléria a Szekszárdi Sportközpont honlapján – kattintson!

Forrás: ifj. Ritter Péter – Szekszárdi Sportközpont. Fotó: Kiss Albert
Read previous post:
Óvodából lopott a decsi férfi

2019.10.16....

Close