full screen background image
Keresés
2021 szeptember 18 - szombat
  • :
  • :

Közel háromszáz Tolna megyei diáksportolót ismertek el Szekszárdon

Közel háromszáz Tolna megyei diáksportolót ismertek el Szekszárdon

2018.12.12. Közel háromszáz Tolna megyei diákot ismert el a Tolna Megyei Diáksport Szövetség kedd délután a Garay János Gimnázium Dísztermében megtartott ünnepségen, Szekszárdon.

Földesi Gyula, a Tolna Megye Diáksport Tanács titkára elmondta, a rendezvényen azon diáksportolók teljesítményét ismerik el, akik a 2017/2018-as tanévben megrendezett diákolimpián országos döntőben dobogós helyezést értek el. Hozzátette, összesen 22 sportág 269 diáksportolója vehet át elismerést.

Ribányi József, a Tolna Megyei Közgyűlés alelnöke arról szólt köszöntőjében, hogy az év vége a számadás ideje is egyben. Hozzátette, a rengeteg serleg mutatja, hogy a sok olyan diáksportoló van Tolnában, aki a megye jó hírét vitte az országban, amivel talán más megyéknek is példát tudnak mutatni.

Az alelnök arról is szólt, hogy a sport közösséget hoz létre, kitartásra tanít és céltudatosságra nevel. Mint fogalmazott, a sport az ami megalapozza, hogy az életben megálljuk a helyünket. Ribányi József zárásként megköszönte a pedagógusoknak, a szülőknek és természetesen a sportolóknak a szép eredményeket.

Fotó: Ótós Réka – Tolna Megyei Önkormányzat
Read previous post:
Close