full screen background image
Keresés
2019 október 31 - csütörtök
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

„Krimit tud?” – harmadik helyen végeztek a bonyhádi diákok a régiós döntőben

„Krimit tud?” – harmadik helyen végeztek a bonyhádi diákok a régiós döntőben

2019.10.31. A Bonyhádi Petőfi Sándor Gimnázium csapata a harmadik helyet szerezte meg a „Krimit tud?” bűnmegelőzési vetélkedő Pécsett megtartott régiós döntőjében.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a Pest Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködve 2019. október 28-án „Krimit tud?” bűnmegelőzési vetélkedőt szervezett a középiskolás diákok számára Pécsett – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A megmérettetés célja a tizenéves korosztály biztonságtudatos életszemléletének kialakítása és a prevenciós módszerek elsajátítása volt. A versenyzők – különböző, a korosztályukban leggyakrabban előforduló élethelyzetekben – a Beugró című televíziós műsor játékszabályai szerint mutattak be jeleneteket. A csapatok ügyesen improvizáltak, a helyzetgyakorlatokat kitűnően oldották meg a vidám hangulatú eseményen.

A rendezvényen Baranya, Tolna, Somogy és Zala megyei középiskolás csapatok – összesen 24 diák – vettek részt. Tolna megyét a Szekszárdi I. Béla Gimnázium és a Bonyhádi Petőfi Sándor Gimnázium csapata képviselte.

Fotó: TMRFK


ElőzőMegismétlik a választást Szekszárd két egyéni választókerületében KövetkezőFőt hajtottak a hősi halottak előtt Szekszárdon


Read previous post:
Főt hajtottak a hősi halottak előtt Szekszárdon

2019.10.31....

Close