full screen background image
Keresés
2020 november 27 - péntek
  • :
  • :

KSC Szekszárd: soha nem adjuk fel!

KSC Szekszárd: soha nem adjuk fel!

2017.04.28. Pénteken 18 órától Sopronban lép pályára az Atomerőmű KSC Szekszárd a bajnoki döntő párharc második mérkőzésén. Bár a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, a klub reményei szerint szurkolói busszal és magánúton ezúttal is rengeteg szimpatizánsunk kíséri el a csapatot idegenbe.

Megérdemelt győzelmet aratott kedden az UNIQA Sopron az Atomerőmű KSC Szekszárd otthonában, miután végig kézben tartva a mérkőzést 45-61-es végeredményt ért el. Bár a találkozó nem hazai sikerrel zárult, a mérkőzés mégis igazi kosárlabda ünnep volt Szekszárdon, hiszen a szurkolók csordultig megtöltötték a Szekszárd Városi Sportcsarnok lelátóit. Külön köszönjük szimpatizánsainknak, hogy a csapat folyamatos hátránya ellenére a találkozó legvégéig rendületlenül biztatták a lányokat, akik az utolsó percig hajtottak, küzdöttek.

Noha a 61 kapott pont nem tekinthető rossznak (a Sopron az elődöntő során Győrben például 83 pontot termelt), Djokics Zseljko vezetőedző véleménye szerint a csapat még ennél is jobb védekezésre lehet képes. Sajnos a támadójáték ezúttal kevésbé működött – a vendégek remekül védekeztek, a KSC játékosokra pedig bénítóan hatott az első bajnoki döntő felfokozott hangulata. Elsősorban a távoli dobások hiányoztak, Theodoreán Alexandráéknak huszonegy tripla kísérletből mindössze kettőt sikerült értékesíteniük. A pontszegény találkozón csupán ketten, Shenise Johnson (15), illetve Eva Lisec (15/3) jutott tíz pont fölé.

A Sopron idegenbeli győzelmével ugyan magához ragadta a pályaelőnyt, de a KSC garantáltan a legvégsőkig küzdeni fog a minél jobb szereplésért. A csapat már többször bebizonyította, hogy az idei szezon eredményei nem a véletlennek köszönhetőek, hanem a koncepciózus csapatépítésnek és -fiatalításnak, valamint az elmúlt év során elvégzett rengeteg munkának – emlékezzünk rá, Bálint Rékáék már közvetlenül a tavalyi szezon zárása után, májusban (!) nekiálltak közösen alapozni -, így egyetlen mérkőzésre sem kívánnak hátratett kézzel kiállni. Bár az első találkozót sajnálatosan egyéb mellékzöngék is kísérték, a klub bízik benne, hogy innentől már csak a kosárlabda lesz középpontban!

A péntek 18 órakor kezdődő UNIQA Sopron – Atomerőmű KSC Szekszárd (v.: Kapitány, Győrffy, Gorka) találkozót az M4 Sport élőben közvetíti. A mérkőzésre klub ingyenes szurkolói buszt indít, kérik szurkolóikat, lehetőség szerint minél nagyobb számban kísérjék el a lányokat Sopronba, és szorítsanak értük a helyszínen is!

RÁJÁTSZÁS EGYENES ÁGI MÉRKŐZÉSEK

Döntő:
Atomerőmű KSC Szekszárd (1.) – UNIQA Sopron (2.), állás: 0-1

Elődöntők:
Atomerőmű KSC Szekszárd (1.) – VBW CEKK CEGLÉD (5.), végeredmény: 2-0
UNIQA Sopron (2.) – CMB CARGO UNI GYŐR (3.), végeredmény: 2-0

Negyeddöntők:
Atomerőmű KSC Szekszárd (1.) – Vasas Akadémia (8.), végeredmény: 2-0
UNIQA Sopron (2.) – ZTE Női Kosárlabda Klub (7.), végeredmény: 2-0
CMB CARGO UNI GYŐR (3.) – Aluinvent DVTK Miskolc (6.), végeredmény: 2-1
PEAC-Pécs (4.) – VBW CEKK CEGLÉD (5.), végeredmény: 1-2

RÁJÁTSZÁS VIGASZÁGI MÉRKŐZÉSEK

Rájátszás az 3. helyért:
CMB CARGO UNI GYŐR (3.) – VBW CEKK CEGLÉD (5.), állás: 1-0

Rájátszás az 5. helyért:
PEAC-Pécs (4.) – Aluinvent DVTK Miskolc (6.), állás: 1-0

Rájátszás a 7. helyért:
ZTE Női Kosárlabda Klub (7.) – Vasas Akadémia (8.), állás: 1-0

Rájátszás az 5-8. helyért:
PEAC-Pécs (4.) – Vasas Akadémia (8.), végeredmény: 2-0
Aluinvent DVTK Miskolc (6.) – ZTE Női Kosárlabda Klub (7.), végeredmény: 2-1

SZURKOLÓI BUSZ

Tisztelt Szurkolók!

Egyesületünk szurkolói buszt indít Sopronba, a NB1 A-csoportos rájátszás döntő keretében megrendezendő UNIQA Sopron – Atomerőmű KSC Szekszárd mérkőzésre.

Indulás időpontja: 2017. április 28. (péntek) 12:30
Indulás helyszíne: Garay János Gimnázium mögötti parkoló

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a buszos utazás ingyenes, azonban a mérkőzés belépőt mindenkinek magának kell biztosítania.

JELENTKEZÉS
Telefon: +36-30-687-3751 (Szalontai Péter)
Email: –

KSC Szekszárd

Forrás: kscszekszard.hu. Videó: PM REC. Fotó: Jantner Fotó