full screen background image
Keresés
2020 szeptember 16 - szerda
  • :
  • :

Külföldön edzőtáboroztak a Szekszárdi Sportközpont vízilabdás és jégkorongos fiataljai

Külföldön edzőtáboroztak a Szekszárdi Sportközpont vízilabdás és jégkorongos fiataljai

2018.08.15. Hat napos edzőtáboron vett részt a Szekszárdi Sportközpont vízilabda szakosztálya a horvátországi Zadarban július végén.

A serdülő korosztály 12 tagja és edzőjük Sóvári Gábor a helyi csapatnak (VK ZAdar 1952) köszönhetően rendkívül hasznosan és jó körülmények között tölthették el ezt az időt. Naponta két vízi és egy szárazföldi edzéssel készültek a fiatal sportolók a nemsokára induló szezonra.

Természetesen szabad programra is volt idő, minden nap meglátogatták a káprázatos történelmi belvárost és kulturális programokból sem volt hiány.

A Sportközpont jégkorong szakosztálya, a Szekszárdi Jégmaradak augusztus elején öt napot töltött Érsekújváron a pécsi egyesülettel karöltve. A több mint 50 gyermek naponta kétszer is jégre szállhatott, egy edzést pedig szárazföldön tartottak. A tréningek mellett kikapcsolódásra is jutott idő, így meglátogatták a helyi fürdőt, jártak Ógyallán, Magyarország első csillagvizsgálójában, amely ma már planetárium is, valamint volt szerencséjük megnézni a helyi jégkorong alakulat Bratislava elleni
felkészülési mérkőzését, ami nagy izgalmakat hozott és hála gyermekeinknek hatalmas szurkolás kísért.

Kakas Krisztián a szakosztály vezetője nagyon jó hangúlatúnak és hasznosnak jellemezte az edzőtábort, hiszen mind szakmailag mind csapatépítés szempontjából a maximumot hozták ki belőle.

Forrás/fotó: Szekszárdi Sportközpont