full screen background image
Keresés
2018 december 11 - kedd
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Különdíjat nyert Szekszárd a Virágos Magyarország versenyen

Különdíjat nyert Szekszárd a Virágos Magyarország versenyen

2017.11.22. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara különdíját nyerte el Szekszárd a Virágos Magyarországért Környezetszépítő versenyen. Az elismerést dr. Haag Éva alpolgármester vette át november 17-én Veszprémben megtartott díjátadón.

2018hirdetés

A tolnai megyeszékhely 2003 óta többször vett már részt a környezetszépítő versenyen és számos alkalommal nyert el díjat. Idén egy újabb kategóriában lett a legjobb Szekszárd, ezúttal kamarai különdíjjal ismerték el az önkormányzat munkáját – tájékoztatott a polgármesteri kabinet.

A két évtizedes múltra visszatekintő Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny célja a kulturált és vonzó országkép kialakítása, a fenntartható fejlődés szempontjainak következetes alkalmazása, a településeken élők összefogásának ösztönzése, a természeti és az építészeti örökség megőrzése és gyarapítása. A Virágos Magyarország mozgalom fontos összekötő kapocs Európával, mivel a magyar megmérettetés része a 11 országot átfogó Európai Virágos Városok és Falvak versenyének.

A versenyen több Tolna megyei siker is született. Mint azt már megírtuk, a 2000 főnél kisebb települések versenyét Szálka nyerte, a Takler Kúria Étterem pedig Rozmaring díjban részesült.


ElőzőMegölte lakótársát egy tolnai férfi – vádemelést javasolnak KövetkezőMegfogyatkozott csapattal fogadja a Nymburkot a KSC Szekszárd


Read previous post:
Megfogyatkozott csapattal fogadja a Nymburkot a KSC Szekszárd

2017.11.22....

Másik rendszámot szereltek fel az autóra

2017.11.22....

Close